Thursday, December 28, 2017

Jumanji: Dobrodošli u džunglu 2017 Online Sa Prevodom

Poszter Jumanji: Dobrodošli u džunglu 2017

★★★★☆

4.1 / 5 na temelju 7685 recenzija na RottenTomatoes



Kada četvero srednjoškolaca otkrije staru video igru za koju nikad prije nisu čuli (Jumanji), bit će uvučeni u zabavan svijet džungle i doslovno postati avatari prema vlastitom izboru: Spencer će tako postati štreberski istraživač (Dwayne Johnson), sportaš Fridge će postati pravi Einstein (Kevin Hart), popularna djevojka Bethany će postati sredovječni profesor (Jack Black), a krhka Martha pretvorit će se u neustrašivu ratnicu (Karen Gillan). Međutim, zabava će se uskoro pretvoriti u nešto drugo, kada otkriju da se Jumanji ne igra – već preživljava. Kako bi pobijedili igru i vratili se u stvarni svijet, morat će proći najopasniju avanturu svojih života, otkriti što je Alan Parrish ostavio iza sebe prije 20 godina i promijeniti način na koji gledaju sami sebe… Ili će ostati zatočeni u igri zauvijek.


Jumanji: Dobrodošli u džunglu 2017 Online Sa Prevodom

Jumanji: Dobrodošli u džunglu 2017 Online Sa Prevodom

Jumanji: Dobrodošli u džunglu – Jumanji: Welcome to the ...
Jumanji: Dobrodošli u džunglu (2017) Džumandži: Dobrodošli u džunglu Jumanji: Welcome to the Jungle Žanr: Avantura, Komedija Godina: 2017 Redatelj: Jake Kasdan Producent: Chris McKenna, Jeff Pinkner Glavne uloge: Karen Gillan, Dwayne Johnson, Madison Iseman, Missi Pyle.
Jumanji: Dobrodošli u džunglu (Jumanji: Welcome to the ...
Sadržaj filma: U potpuno novoj filmskoj avanturi naziva JUMANJI: DOBRODOŠLI U DŽUNGLU, četvero tinejdžera naći će se u nevjerojatnom Jumanji svijetu.
JUMANJI: Dobrodošli u džunglu! Od 28.12. u svim kinima ...
Avanturistički film JUMANJI: DOBRODOŠLI U DŽUNGLU direktan je nastavak hita iz 1995. godine u kojem su glavne uloge ostvarili Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart i Karen Gillan. Film je režirao Jake Kasdan širokoj publici vjerojatno najpoznatiji po režiji humorističnih hitova „Zločesta učiteljica“ i „Snimka seksa“ s Cameron Diaz.
Jumanji: Dobrodošli u džunglu (Jumanji: Welcome to the ...
U potpuno novoj filmskoj avanturi naziva "Jumanji: Dobrodošli u džunglu", četvero tinejdžera naći će se u nevjerojatnom Jumanji svijetu.
Jumanji: Dobrodošli u džunglu (Jumanji: Welcome to the ...
U potpuno novoj filmskoj avanturi naziva JUMANJI: DOBRODOŠLI U DŽUNGLU, četvero tinejdžera naći će se u nevjerojatnom Jumanji svijetu.

iPhone. Jumanji: Dobrodošli u džunglu cijeli film. 480p. Watch. 2017 film. Jumanji: Dobrodošli u džunglu gledaj online. Jumanji: Dobrodošli u džunglu online filmovita. Download. Jumanji: Dobrodošli u džunglu online s prijevodom. Jumanji: Dobrodošli u džunglu hrvatski titlovi.. Full movie. iPad. DVDrip. Jumanji: Dobrodošli u džunglu online gledanje. 720p. Jumanji: Dobrodošli u džunglu online sa prevodom. Free.1080p. 4k blu ray. Stream. Jumanji: Dobrodošli u džunglu film sa prevodom. BDrip. Jumanji: Dobrodošli u džunglu ceo film